Tapaa ehdokkaita Espoon Vihreiden superlauantaina 12.6.!

Tule tapaamaan Espoon Vihreiden kuntavaaliehdokkaita livenä! Mukana menossa Maria Ohisalo sekä espoon nykyisiä kaupunginvaltuutettuja, kansanedustajia kuin uusia ehdokkaitamme. Voit tavata ehdokkaita useissa paikoissa eri puolilla Espoota lauantaina 12.6.. Tunnistat ehdokkaamme vihreistä kampanjaliiveistä ja EHDOKAS -pinsseistä.

 

Espoon vihreitä ehdokkaita ympäri Espoota seuraavasti:

Matinkylä / Iso Omena 10-17
Matinkylä / Piispansilta 10-17
Tapiola / Länsituulenkuja 10-17
Leppävaara / Ratsutori 10-15
Leppävaara / alikulkutunneli 10-15
Espoonlahti / Pikkulaiva 10-14
Espoon keskus / Espoontori 10-14
Haukilahti / Koirien uimaranta 12-14
Matinkylä / Matinkylän uimaranta 12-14

(Huom. osassa tapahtumista säävaraus)

Mukana Vihreiden puheenjohtaja ja sisäministeri Maria Ohisalo sekä espoolaiset kansanedustajat Tiina Elo, Inka Hopsu, Saara Hyrkkö, Noora Koponen.

Maria Ohisalo on tavattavissa Espoossa:

Leppävaara klo 11.15-11.45
Iso Omena & Piispansilta klo 12.15-12.45

Katso tarkemmat tiedot Facebook-tapahtumasta
On tärkeää, ettei kampanjatilaisuuteen tai mihinkään yleiseen kokoontumiseen eikä julkiseen tilaan tulla oireisena. Ehdokkaiden lisäksi myös yleisön on huolehdittava tarvittavista turvaväleistä, käyttää kasvomaskia, sekä huolehtia käsihygieniasta
 Sunnuntaina 13.6. on vaalipäivä, jolloin jännitämme tuloksia.

 

Lisäksi ehdokkaat kampanjoivat aktiivisesti oman aikataulunsa mukaan koko ajan ja he voivat itse tiedottaa tämän tapahtuman seinällä (eli keskustelussa) milloin ja missä he ovat tarkemmin tavattavissa. Jos haluat tavata juuri tiettyä ehdokasta tai kysyä häneltä jotain, voit ottaa häneen yhteyttä esimerkiksi ehdokkaan oman Facebook -sivun kautta.

 

***************************
AVI:n päivitettyjen ohjeiden mukaan pääkaupunkiseudulla kokoontumisrajoitus on kesäkuun alussa (1.6.-15.6.2021) sisätiloissa 10 hlö ja ulkotiloissa 50 hlö. Espoon Vihreät on ohjeistanut ehdokkaita kampanjoinnissa pitämään kasvomaskia ja huolehtimaan turvaväleistä sekä hygieniasta. (On tärkeää, että tapahtumissa huolehditaan riittävistä turvaväleistä.)

 

On tärkeää, ettei kampanjatilaisuuteen tai mihinkään yleiseen kokoontumiseen eikä julkiseen tilaan tulla oireisena. Ehdokkaiden lisäksi myös yleisön on huolehdittava tarvittavista turvaväleistä, käyttää kasvomaskia, sekä huolehtia käsihygieniasta esim. käyttämällä käsidesiä.