Vaalit ovat demokratiassa aina merkittävä tapahtuma, mutta ensi huhtikuun eduskuntavaalit ovat Suomelle poikkeuksellisen tärkeät. Suomi joutuu tekemään lähivuosina vaikeita valintoja, jotka määrittelevät suomalaisten tulevaisuuden vuosikymmeniksi eteenpäin. Ei ole yhdentekevää, millä arvopohjalla ja osaamisella nämä päätökset tehdään.Siksi olen päättänyt lähteä ehdokkaaksi, puolustamaan itselleni tärkeitä arvoja, vapaamielisyyttä, suvaitsevaisuutta ja yhdenvertaisuutta. Siksi olen päättänyt tarjota äänestäjille osaamistani ja näkemystäni suomalaisen yhteiskunnan päivittämiseksi digitaaliseen maailmaan.

Miten me teemme 2030-luvulla työmme, miten opiskelemme, miten liikumme, miten vanhenemme? Vain se on varmaa, että muutokset ovat suuria.

Teknologian kiihtyvä kehitys ja muut megatrendit muuttavat Maailmaa ja Suomea joka tapauksessa, mutta me voimme vaikuttaa muutosten seurauksiin. Rakennammeko digitaalista panoptikonia vai turvaammeko kansalaisoikeudet myös tietoyhteiskunnassa.

Onko Suomi ennakkoluuloton edelläkävijä, varovainen omaksuja vai taantuva hidastelija. Tunnustaudun ennakkoluulottomaksi edelläkävijäksi, koska uskon, että Suomella on siihen kaikki edellytykset. Koska globaalissa kilpailussa ei jaeta kakkossijoja. Koska se on hauskaa!

Mutta kukaan ei pääse eduskuntaan yksin. Siihen tarvitaan avuksi vapaaehtoisia aivoja ja käsipareja. Ihmisiä, jotka ovat valmiita värjöttelemään räntäsateessa jakamassa esitteitä. Ihmisiä, jotka antavat palautetta teksteistä ja kannanotoista. Ihmisiä, jotka jakavat sosiaalisessa mediassa kampanjaviestejä. Ihmisiä, jotka valokuvaavat vaalitilaisuuksia. Ihmisiä, jotka pyytävät ystäviään lahjoittamaan kympin tai kaksi vaalikassaan. Jokaiselle, joka haluaa uhrata tunnin tai päivän tai viikon elämästään, löytyy tekemistä.

Kokoonnumme pohtimaan vaalikampanjan teemoja ja keinoja Espoon valtuustotalolle (RKP:n ryhmähuone) Espoonkatu 5:een 27. 11.2014 klo 18:00. Ilmoittele tulostasi viimeistään aamulla, niin osaan varata nisua kaikille.

Eduskuntavaaleihin on enää vajaa puoli vuotta aikaa ja nyt on aika kääriä hihat, istutetaan yhdessä Kasvi eduskuntaan!