Raittila Saana


433

opiskelija

Leppävaara

21 vuotta

 

Kurkista pinnan alle.

Esittely

Opiskelen sosiaalityötä Helsingin yliopistolla, treenailen capoeiraa espoolaisessa seurassa ja kuljen Leppävaaran lähimetsissä.

Espoon on minulle hyvä paikka elää ja olla; ja haluan sen olevan sitä myös niille, joiden pohja, jolta ponnistaa luisuu.

Kenen ääni on kuuluvilla? Kenen mielipide painaa? Politiikassa painotellaan eri arvojen ja intressien välillä. Haluan pitää esille hiljennettyjen ääntä.

Teemani

Kaikkein huono-osaisimpien palvelut

Jokainen ihminen on yhtälailla arvokas, eikä oikeutusta yhteiskunnan palveluihin tarvitse ansaita teoilla. Päihdeongelmaiset tarvitsevat tarpeenmukaista tukea ja asunnottomat ensisijassa kodin.

Osallistaminen

Nuorisotalot ja järjestöjen monipuolinen toiminta luovat nuorille mahollisuuksia tehdä ja osallistua — omilla ehdoillaan. Kaikenlaista tekemistä tulee tukea, eikä teilata hankalalla byrokratialla.

Mielenteveys

Mielenterveyden vaarantuessa elämän kriisitilanteissa, palveluiden on oltava helposti saatavilla kouluissa ja työpaikoilla. Matalan kynnyksen palvelut helpottavat hoitoon hakeutumista ja vähentävät leimautumista.

Yhteystiedot

Sähköposti: saana.raittila@helsinki.fi