Tapiolan Seudun Vihreät (Tavi) ry:n tavoitteena on viihtyisä, elinvoimainen ja ekologinen Tapiolan seutu. Yhdistyksen toiminta-alueena on Tapiola, Otaniemi, Laajalahti, Mankkaa,Westend sekä Haukilahti – eli jotakuinkin sama kuin Espoon kaupunginkin määrittelemä ”Suur-Tapiola”.

Tapiolan vihreät perustettiin vuonna 2003, ja yhdistykseen kuuluu tällä hetkellä seitsemänkymmentä jäsentä. Yhdistys on samalla Espoon Vihreiden alueyhdistys ja siten Vihreät De Gröna rp:n jäsenyhdistys.

TaVi järjestää jäsenkokoustensa lisäksi kaikille avoimia keskustelu- ja tiedotustilaisuuksia sekä muita tempauksia. Seuraa ilmoittelua yhdistyksen facebooksivulla

Liity jäseneksi

Maksa jäsenmaksu

Tue yhdistystä lahjoituksella

Tapiolan seudun vihreät kuntavaaleihin 2017 terveiden koulujen ja viihtyisän asuinympäristön puolesta

Tapiolan vihreiden hallitus 2017

Yhdistyksen toimintaa johtaa hallitus. Hallituksen puheenjohtaja on Tiina Elo. Aiemmin puheenjohtajana ovat toimineet Aku Kopakkala, Markus Peura, Kirsi Louhelainen, Tiina Hofström, Kirsi Koskelin ja kansanedustajat Johanna Karimäki ja Jyrki Kasvi.

Puheenjohtaja 2017 Tiina Elo, tiina.elo(at)vihreat.fi

Tapiolan seudun Vihreiden hallitus 2017

Vasemmalta Hanna Pohjakallio, Tiina Elo (pj), Mirjami Vuori, Sanna Kausniemi, Jenni Koski, Aku Kopakkala, Heidi Sipilä. Kuvasta puuttuu vpj Noora Koponen

Hallituksen jäsenet:
varapuheenjohtaja Noora Koponen
vaalivastaava Jenni Koski
Sanna Kausniemi
Aku Kopakkala
Hanna Pohjakallio
Heidi Sipilä
Mirjami Vuori