Espoon Vihreiden hallitus on valinnut uudeksi toiminnanjohtajakseen oululaisen Valtteri Törmäsen. Törmänen aloittaa uudessa tehtävässään 20.1.2020.

Törmänen siirtyy toiminnanjohtajaksi Oulun yliopiston ylioppilaskunnasta, jossa hän on koulutuspoliittisena asiantuntijana. Lisäksi hän toiminut pitkään opiskelijaliikkeessä sekä viimeisen kahden vuoden ajan Vihreiden nuorten liittohallituksessa. ”Näen toiminnanjohtajan tehtävän paikkana, jossa voin laittaa oman osaamiseni järjestötoiminnasta ja politiikasta aktiiviemme nostamiseen vieläkin vaikuttavammille päätöksenteon paikoille. Olen todella innoissani päästessäni työskentelemään Vihreän liikkeen ja sen eteen, että Vihreät on Espoon suurin puolue vuoden 2021 kuntavaaleissa”, Törmänen kommentoi omaa valintaansa.

”Espoon vihreät on kasvanut yhdistyksenä vuonna 2019 ja tavoitteenamme on historian paras vaalitulos kuntavaaleissa 2021. Uutena toiminnanjohtajana Törmänen vahvistaa erityisesti Espoon Vihreiden järjestö- ja viestintäosaamista.Hänen osaamisensa auttaa meitä onnistumaan niiden aiheiden löytämisessä, joissa kuntalaiset eniten Vihreitä tarvitsevat.”, Espoon Vihreiden hallituksen puheenjohtaja Antti Brunni toteaa.

Espoon Vihreät kattaa kokonaisuudessaan kymmenen eri vihreää yhdistystä Espoon kaupungin alueelta ja on kaupungin toiseksi suurin puolue 17 kaupunginvaltuutetulla ja 4 kansanedustajalla. Toiminnanjohtaja vastaa Espoon Vihreiden järjestötoiminnasta, taloudesta ja vaalikampanjoista. Toiminnanjohtaja myös tukee Vihreiden poliitikkojen ja aktiivien toimintaa Espoossa sekä toimii valtuustoryhmän ja Espoon Vihreiden hallituksen sihteerinä.

Espoon Vihreiden nykyinen toiminnanjohtaja Kimmo Kyrölä siirtyy työskentelemään puolueen kunta-asioiden suunnittelijaksi tammikuussa 2020.

Lisätietoja:
Antti Brunni
0445544669
Espoon Vihreiden hallituksen puheenjohtaja

Valtteri Törmänen
050 597 2007
Espoon Vihreiden toiminnanjohtaja 20.1.2020 alkaen