(Espoon vihreän valtuustoryhmän tiedote 26.4.2011) Kokoomuksen valtuutettu Mari Nevalainen siirtyy Vihreiden valtuustoryhmään. Syyksi ryhmän vaihtoon Nevalainen kertoo syvän pettymyksen Kokoomuksen arvomaailmaan ja toimintaan.

– Vaikka Kokoomus mainostaa moniarvoisuutta ja viittä miljoonaa vihreän eri sävyä, ei Espoon Kokoomuksen valtuustoryhmään mahtunut valtuutettu, joka haluaa edistää tasa-arvoa, suvaitsevaisuutta, eläinten hyvinvointia ja kestävää kehitystä, ihmettelee Mari Nevalainen.

– Kokoomuksen ja sen vaikuttajien ajatus- ja arvomaailma ei enää lainkaan vastaa omaani, sen sijaan Vihreät olen jo pidempään kokenut itselleni läheiseksi, Nevalainen jatkaa.

Espoon Vihreän valtuustoryhmän puheenjohtaja Tiina Elo toivottaa Mari Nevalaisen lämpimästi tervetulleeksi.

– Mari on valtuustossa ollut monissa asioissa Vihreiden linjoilla, joten on hienoa saada hänet ryhmän jäseneksi. Ryhmän koon kasvaminen mahdollistaa tavoitteidemme entistä painokkaamman edistämisen, Elo iloitsee. Loikan jälkeen Vihreiden valtuutettujen määrä nousee kymmeneen.

Eduskuntavaalien jälkeen Vihreisiin on liittynyt yli 1700 jäsentä ja virta jatkuu edelleen. Espoon Vihreät on saanut jo sata uutta toimijaa.

– Jäsentulva sekä kokoomusvaltuutetun loikkaus osoittavat, että tasa-arvoa, avoimuutta ja ympäristövastuullisuutta korostavalle linjallemme on kysyntää, toteaa Tiina Elo.

-Jatkamme Espoossa entistä vahvempina työtä hyvän elinympäristön, sujuvan joukkoliikenteen ja toimivien peruspalveluiden puolesta, vakuuttaa Elo.

Lisätietoja:
Kaupunginvaltuutettu Mari Nevalainen, p. 040 539 0656
Vihreän valtuustoryhmän pj. Tiina Elo, p. 045 261 7447