(Tiedote Helsingin, Espoon ja Vantaan Vihreät 21.1.2009)

Helsingin, Espoon ja Vantaan Vihreät kannattavat YTV:n yhteistyöjohtajaksi diplomi-insinööri Raimo Inkistä. Inkinen on työskennellyt pitkään jäte- ja ympäristöhuollon johtotehtävissä konsulttitoimisto Polstopissa. Inkisellä on myös vankka kokemus kunnallispolitiikasta. Hän on ollut Espoon kaupunginvaltuuston jäsen 15 vuotta ja toiminut muun muassa Espoon kaupunginhallituksen varapuheenjohtajana.

YTV:n seutukokous valitsee uuden yhteistyöjohtajan perjantaina 23.1. Raimo Inkisellä on myös pääkaupunkiseudun kokoomuksen tuki takanaan.

YTV: n organisaatiouudistuksen jälkeen yhteistyöjohtaja jatkaa tulevan vesihuollon ja ympäristöpalvelujen organisaation johtajana.

Vihreät ovat ilmoittaneet tukevansa Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymän johtajaksi kokoomuksen esittämää henkilöä. Ehdokas valitaan myöhemmin keväällä, kun toimitusjohtajan virka asetetaan haettavaksi.

Uudenmaan liittoon on organisaatiouudistuksen yhteydessä suunniteltu muun muassa strategiasta ja yhteistoiminta-alueista vastaavan johtajan virkaa. Uudenmaan liiton virkojen määrää ei järjestelyn takia lisätä. Vihreät tulevat esittämään virkaan henkilöä, jonka valintaa kokoomus tukee.

Lisätietoja:

Helsingin Vihreät ry
Mari Puoskari
p. 050-537 2595

Espoon Vihreät ry
Nina Knaapila
p. 050-523 1417

Vantaan Vihreät ry
Sirpa Pajunen
p. 050-577 0982

Uudenmaan Vihreät ry
Anna-Stiina Lundqvist