Viime lauantaina vietettiin Kirkkonummipäivää sekä Espoopäivää. Kirkkonummen torilla vihreiden teltalla keskusteltiin ikäihmisten palveluista, junaliikenteestä ja siitä, että luonnonkauniista Porkkalasta on saatava kansallispuisto. Uudella kunnantalolla oli lapsille aulassa kivaa ohjelmaa. Kuvissa Kirkkonummen uusi kunnantalo ulkoa ja sisältä.

Seuraavassa kuvassa ovat Espoon kaupungintalon ystävät kokoontuneet kuulemaan viimeiset kuulumiset Espoon kaupungintalon kohtalosta. 70-luvun alussa rakennettu kaupungintalo on osa Espoon historiaa, ja sen voisi remontoida kaupungin asukkaiden yhteisiksi tiloiksi virkamieshuoneiden lisäksi. Olen aina kannattanut kaupungintalon säilyttämistä, vaikka valtuuston enemmistö äänesti talolle aikoinaan purkutuomion. Sittemmin valtuusto on päättänyt, että talon kohtalo ratkaistaan asemakaavoituksessa. Kuvassa näkyy mm. rakennusneuvos Martti Tieaho keskellä ja vasemmalla vihreiden Rainer Lahti sekä muita aktiivisia asukkaita.

Espoo päivänä oli runsaasti erilaisia tapahtumia. Piipahdin myös Inno Omnian markkinoilla, jossa oli myynnissä nuorten työpajoilla valmistettuja taidokkaita koruja. Suurpellossa oli iloinen tapahtuma, joka huipentui Angry Birds -leikkipuiston avajaisiin.