Espoon Vihreiden ehdokaslistalla elokuvaohjaaja Kaisa Rastimo

Espoon Vihreät täydensivät ehdokaslistaansa viimeiset kuusi nimeä. Aiemmin julkistettujen 94 nimen lisäksi ehdolle asettuvat:

Kyrölä Kimmo, valtiotieteiden maisteri
Mannila Anna, tekniikan ylioppilas
Palsbo Ursula, kuvataiteilija
Rastimo Kaisa, elokuvaohjaaja
Simola-Erholtz Eeva, tuottaja, Master of Arts, producent, Master of Arts
Väre Marjo, opistoasteen esimies ravintola-alalta, aulapalveluemäntä

Elokuvaohjaaja Kaisa Rastimo lähtee ensimmäistä kertaa poliittiseen toimintaan. Rastimo haluaa rakentaa kaunista ja viihtyisää Espoota.

– Visuaalisen alan ammattilaisena uskon, että kauneus on arvo sinänsä. Asuinympäristön kauneus luo viihtyvyyttä, ja sitä kautta parempaa elämänlaatua ja turvallisuutta. Yhdyskuntasuunnittelussa voisi toteuttaa kauneusarvoja paljon nykyistä paremmin, Rastimo vaatii.

– Helsingissä on osattu Espoota paremmin suunnitella viihtyisiä kaupunginosia, kuten Pikku-Huopalahti ja Arabianranta. Myös Vantaalla Kartanonkoski on onnistunut ympäristö, jossa ihmiset tykkäävät asua. Osa Espoon Leppävaarasta, kuten Säterinmetsä on sellaista asumista, jota toivon lisää, Rastimo esittää.

– Vaikka metron takia tullaan rakentamaan tiiviisti, ei sen tarvitse tarkoittaa rumaa ja kolkkoa! Tarvitaan persoonallista arkkitehtuuria, idyllistä ja eloisaa pikkukaupunkistruktuuria pienine kauppoineen, kahviloineen ja ravintoloineen lapsia ja nuoria unohtamatta.

Kaisa Rastimon sydäntä lähellä ovat myös koulut ja erityisesti riittävän pienet luokkakoot, joiden puolesta Espoon Vihreät ovat pitkään toimineet.

 

Lari Karreinen
toiminnanjohtaja, Espoon Vihreät
lari.karreinen(at)vihreat.fi
gsm 0400 487 642

Kaisa Rastimo
kaisa.rastimo(at)mac.com

Espoon Vihreiden ehdokaslista