(Espoon Vihreiden tiedote 18.1.2008) Ilmastonmuutoksen hillitseminen Espoossa on aiheena innostanut eniten kirjoituksia Espoon Vihreiden vaaliohjelmaan. Espoon Vihreiden vaaliohjelma on ollut avoimesti muokattavana verkkosivuilla joulukuusta lähtien. Kirjoittajat toivovat parempaa joukkoliikennettä, matalaenergiarakentamista ja kaukolämmön käytön lisäämistä.

– Aiheesta puhuvat nyt kaikki. Vakuuttavatkaan puheet eivät kuitenkaan riitä, vaan tarvitaan uusia avauksia ja rohkeita tekoja, toteaa vaaliohjelmatyöryhmän puheenjohtaja Tiina Elo.

Kaikki puolueet haluavat kuunnella kuntalaisia ja joillain on jopa korvat, mutta Espoon Vihreät tarjoaa nyt asukkaille konkreettisen mahdollisuuden kertoa, minkälaista asioita he toivovat Vihreiden Espoossa ajavan.

– Sivuille on kirjautunut jo lähes 40 henkilöä, mikä on nelinkertainen määrä ohjelmatyöryhmään verrattuna. Uusi tekniikka mahdollistaa kaikkien osallistumisen vaaliohjelman tekoon sekä entistä avoimemman poliittisen toiminnan, iloitsee idean ”isä” Tony Hagerlund.

Ohjelmateksti on kaikkien muokattavissa 3.2. saakka. Osallistuminen ei ole sidottu kunnanrajoihin tai poliittiseen kantaan. Avoimen vaiheen jälkeen vaaliohjelmatyöryhmä jatkaa tekstin työstämistä ohjelman muotoon. Valmis ohjelma julkaistaan maaliskuussa. Kunnallisvaalit ovat 26.10.2008.

Espoon vihreiden vaaliohjelma:
www.espoonvihreat.fi/vaaliohjelma

Lisätietoja:

Tiina Elo
Espoon Vihreiden vaalityöryhmän puheenjohtaja
gsm 040 584 3329, tiina.elo(at)vihreat.fi

Tony Hagerlund
Espoon vihreiden varapuheenjohtaja
gsm 050 544 3323, tony.hagerlund(at)iki.fi