“Juuri päättyneiden budjettineuvotteluiden aikana tuli taas selväksi, että Vihreitä tarvitaan Espoossa. Saimme säilytettyä yhdenvertaisen oikeuden päivähoitoon, torjuttua opetukseen ja päivähoitoon suunnitellut leikkaukset ja estettyä sosiaali- ja terveyspalveluihin esitetyt asiakasmaksujen 27,5 % korotukset. Tätä johdonmukaista työtä aiomme jatkaa vaalien jälkeen entistä isompina. Loistavalla ehdokaslistalla ja vaaliohjelmalla uskomme saavamme ison vaalivoiton ensi kevään vaaleissa” kertoo Espoon Vihreiden puheenjohtaja Kaarina Saramäki.

Kokemusta ehdokaslistalle tuo kaupunginhallituksessa tällä kaudella vaikuttanut diakoni Jyrki MyllärniemiHaluan jatkaa töitä inhimillisen ja turvallisen Espoon puolesta, jossa kaikkien on hyvä olla ja asua. Sen toteuttamiseksi tarvitsemme viisaita päätöksiä, jotka takaavat hyvän talouden, hyvän työssäkäynti ja opiskeluympäristön sekä palvelut, joilla pidetään huolta heikoimmista”.

Maahanmuuttoviraston kehitysjohtaja Mikko Välisalo lähtee ehdolle nyt ensimmäistä kertaa. “Meillä on paljon uusia espoolaisia joukossamme ja meidän pitäisi hyväksyä heidät osaksi yhteiskuntaa. Nyt on aika keskittyä siihen, miten saamme kaikki mukaan Espoota rakentamaan. Työssäni maahanmuuttajanuorten parissa Espoossa olen nähnyt kasvavan ulkomaalaisvastaisuuden vaikutukset nuoriin ja maahanmuuttajien kanssa työskenteleviin ja sitä vastaan haluan työskennellä myös politiikan keinoin

Uutena ehdolle lähtee myös yrittäjä Marjaana Siivola Karhusuolta. “Karhusuon koulun kestämätön tilanne on saanut minut aktivoitumaan myös poliittisesti. Koulut on saatava kuntoon ja asukkaiden vaikutusmahdollisuuksia paremmaksi esimerkiksi kaavoitukseen liittyen. Siksi valitsin Vihreät”

Kuntavaaliehdokkat Marjaana Siivola ja Mikko Välisalo

Juuri nimetyt kuntavaaliehdokkat Marjaana Siivola ja Mikko Välisalo

Espoon Vihreät hyväksyi kokouksessa kuntavaaliohjelmansa. Haluamme laadukkaan varhaiskasvatuksen ja koulutuksen kaikille. Edistämme hyvinvointia ja tasa-arvoa ja panostamme ennaltaehkäisyyn. Haluamme torjua ilmastokriisiä ja suojella espoolaista luontoa. Aiomme tehdään Espoosta kaupungin, jossa on hyvä asua ja helppo liikkua. Tärkeää on tukea työllisyyttä ja turvata talous. Espooseen tarvitaan parempaa demokratiaa ja avoimuutta päätöksentekoon.

Tarkemmin ehdokkaisiin ja vaaliteemoihin voit tutustua sivuillamme. Jos ehdokkuus kiinnostaa, kannattaa edelleen olla yhteydessä.

Espoon Vihreiden 26.11 nimetyt kuntavaaliehdokkaat
Henrik Forsberg
Ahmed Goshnaw
Jenni Koski
Jyrki Myllärniemi
Kirsi Ranne
Satu Raudasoja
Noora Rytilä
Marjaana Siivola
Mika Soininen
Aleksi Vesala
Iris Westerlund
Josefin Westermarck
Mikko Välisalo

Lisätiedot
Puheenjohtaja Kaarina Saramäki 050 3378331
Toiminnanjohtaja Kimmo Kyrölä 040 845 4747