Espoon Vihreät nimesivät kevätkokouksessaan uusia kunnallisvaaliehdokkaita. Nyt nimetyt ehdokkaat täydentävät jo entisestään monipuolista ehdokaslistaa ja kaikkiaan Espoon Vihreillä on nyt 37 nimettyä kunnallisvaaliehdokasta.

”Eduskuntavaaleissa saamani suuren tuen jälkeen mukaan lähteminen oli itsestään selvää. Haluan tehdä Espoosta paremman kaupungin asua ja elää ja kuntapolitiikka on siihen yksi parhaista keinoista”, kertoo Vihreiden puoluehallituksen jäsen Inka Hopsu.

Tähän mennessä nimetyistä ehdokkaista pieni enemmistö on miehiä ja Espoon Vihreillä on ehdokkaita ympäri Espoota kaikista ikä- ja ammattiryhmistä.

”Lista näyttää tällä hetkellä oikein hyvältä. Syksyn kuntavaaleissa meillä on tarjota espoolaisille 113 hienoa ehdokasta”, toteaa itsekin ehdokkaaksi nimetty Espoon Vihreiden varapuheenjohtaja Timo Lahti.

Lisätietoja:

Kimmo Kyrölä, Espoon Vihreiden toiminnanjohtaja 040-8454747, kimmo.kyrola(a)vihreat.fi

Espoon Vihreiden nimetyt kunnallisvaaliehdokkaat:

Aarrekivi Pia, Brunni Antti, Fellman Olavi, Goshnaw Ahmed,
Hagerlund Tony, Heino Reeta, Helenius Jani, Hokkanen Teemu, Hopsu Inka, Ihonen Jari, Jensen Patrick, Kainulainen Antti, Kalanne Hanna, Karimäki Johanna, Kivelä Marko, Kivivuori Esa, Knaapila Nina, Koskenniemi Janne, Kyrölä Kimmo, Kytö Juhani, Lahti Timo, Le Clech Rodolphe, Levänen Mika, Malme Juhana, Mikkola Merva, Nevalainen Mari, Nieminen Pinja, Seppo Niiranen, Paatero Hanna, Pietilä Sampsa, Raudasoja Satu, Ruohonen Merja, Ruusu Henna, Siirala Maisa, Surakka Kimmo, Wahlstén Hanna ja Volotinen Teresia