Espoon Vihreä valtuustoryhmä valitsi kokouksessaan 13.8. valtuutettu Mari Nevalaisen kaupunginhallituksen jäseneksi ja entisen kansanedustajan Susanna Rahkosen kaupunginhallituksen varajäseneksi. Molemmat valitut ovat kokeneita ja taitavia poliitikkoja, jotka ovat urallaan edustaneet myös muita puolueita. Kumpikin on myös Vihreiden ehdokkaana syksyn kunnallisvaaleissa.

– Tartun uusiin haasteisiin hyvin motivoituneena ja nöyrän kiitollisena Vihreiden ryhmältä saamastani suuresta luottamuksenosoituksesta. Työskentely Vihreiden valtuutettuna on ollut erittäin antoisaa, ja koen että Vihreissä pystyn toimimaan omien periaatteideni mukaisesti ja edistämään tärkeinä pitämiäni arvoja ja asioita. Kaupunginhallituksen jäsenenä haluan yhdessä ryhmäni kanssa toimia aktiivisesti avoimemman, reilumman, viihtyisämmän ja turvallisemman Espoon puolesta kertoo Mari Nevalainen.

– On innostavaa päästä tekemään työtä Espoon eteen hyvässä porukassa. Vihreissä on positiivinen ja tulevaisuuteen katsova ote. On tärkeää, että jokainen löytää itselleen läheisen ja samanhenkisen ryhmän, jossa toimia. Näin ideat kehittyvät ja niitä voidaan viedä yhdessä eteenpäin. Kunnallisvaalit on loistava tilaisuus oppia, ottaa osaa ja keskustella Susanna Rahonen kertoo.

Mari Nevalainen ja Susanna Rahkonen valitaan tehtäviinsä kaupunginvaltuuston kokouksessa 20.8.
Vihreiden valtuustoryhmän puheenjohtaja Tiina Elo toivottaa Marin ja Susannan tervetulleiksi uusiin tehtäviin.
– Molemmat ovat osoittaneet vahvaa sitoutumista Vihreiden ryhmään ja tavoitteidemme edistämiseen. Vihreissä on tilaa kaikille, jotka jakavat arvomme ihmisten ja ympäristön hyväksi tehtävässä työssä, hän toteaa.

Lisätietoja:

Mari Nevalainen, mari.nevalainen(a)kolumbus.fi
Susanna Rahkonen, susanna.rahkonen(a)pp.inet.fi
Tiina Elo, tiina.elo(a)vihreat.fi