Vihreiden ehdokaslista Espoossa on nyt miltei täynnä, kun mukaan liittyy 15 uutta nimeä!

Mukaan ehdokaslistalle tulevat tässä kohtaa mm. tekniikan tohtori ja VTT:n ydinenergiatutkija Ville Tulkki, päiväkodinjohtaja Sirpa Paakkola ja Nuuksion koulusta monelle pohjoisespoolaiselle tuttu Satu Piirainen. Kiinnostavia nimiä ovat myös alttoviulisti, viulunsoitonopettaja ja tapahtumatoimisto Casanovan perustaja Anette Uusitalo sekä tekstiilitaiteilija Seija Floderus, 80, joka on viime aikoina opettanut taidetta myös kansalaisopistoissa ja kirjoittanut useita kirjoja.

“Espoon Vihreiden ehdokaslistasta on muodostumassa aivan poikkeuksellisen kova tuleviin vaaleihin. Vihreiden äänestäjä voi olla varma, että listalta löytyy itselle sopiva ehdokas ja että koko porukka on sitoutunut edistämään tavoitteitamme ympäristön, koulutuksen, yhdenvertaisuuden ja hyvinvoinnin puolesta,” Espoon Vihreiden puheenjohtaja Antti Brunni kommentoi listaa ja kertoo olevansa ylpeä ehdokasjoukosta. “Meidän kohdallamme äänestäjän ei tarvitse arpoa puolustammeko niin vaaleissa kuin valtuustossa esimerkiksi ihmisoikeuksia tai koulutusta ja uskommeko ilmastonmuutokseen.”

Nyt julkistetut uudet kuntavaaliehdokkaat:

Seija Floderus, 80, taiteilija ja taiteen opettaja
Reeta Heino, 40, luokanopettaja, FM
Teemu Korhonen, 41, suunnistaja ja luonnonsuojelija
Iina Manninen, 19, opiskelija
Jouni Meriluoto, 58, valtiotieteiden tohtori
Joonas Niemi, 33, Insinööri (AMK), ohjelmakoordinaattori, liikunnanohjaaja
Sirpa Paakkola, 51, päiväkodin johtaja
Satu Piirainen, 39, varhaiskasvatuksen opettaja
Markku Ruotsalainen, 55, ammatillinen opettaja ja kouluttaja
Sanna-Liisa Sihto-Nissilä, 43, Ilmastonmuutoksen asiantuntija, FT, DI
Oula Susi, 37, muusikko, yrittäjä
Ville Tulkki, 39, ydinenergiatutkija, tekniikan tohtori
Sami Tuomaala, 48, maanmittausinsinööri, paikkatietoasiantuntija
Anette Uusitalo, 39, tapahtuma-alan yrittäjä, musiikin maisteri
Pia Vaquer, 46, FM, markkinakonsultti, kevytyrittäjä, SPR-aktiivi


Muihin jo tähän mennessä nimettyihin ehdokkaisiin voi tutustua Espoon Vihreiden ehdokasgalleriassa, jossa voit myös osoittaa tukesi lahjoittamalla ehdokkaille. Ehdokasgalleria löytyy osoitteesta bit.ly/ehdokasgalleria.

Espoon Vihreät jättää täyden 112 ehdokkaan listansa 9. maaliskuuta, jolloin puolueiden on määrä asettaa ehdokkaansa kevään kuntavaaleihin. Mikäli olet vielä kiinnostunut lähtemään ehdolle kuntavaaleihin Vihreiden listalta, ole yhteydessä pikimmiten toiminnanjohtajaan, sillä ehdokaslistan viimeiset nimet vahvistetaan lähipäivinä.

Lisätietoja:
Valtteri Törmänen, Espoon Vihreiden toiminnanjohtaja
050 597 2007
valtteri.tormanen@vihreat.fi