Espoon Vihreät on syyskokouksessaan 28. marraskuuta valinnut hallituksen vuodelle 2024.

Puheenjohtajana jatkaa nykyinen puheenjohtaja Sofia Suomalainen. Suomalainen on 31-vuotias iivisniemeläinen taiteen johtamisen maisteri ja kulttuurituottaja, joka on toiminut Espoon Vihreiden puheenjohtajana viimeisen vuoden ajan.

“Mahtavaa päästä jatkamaan töitä Espoon Vihreiden puheenjohtajana seuraavat kaksi vuotta. Edessä on peräti neljät vaalit seuraavien kahden vuoden aikana, joten tekemistä varmasti riittää”, iloitsee puheenjohtaja Sofia Suomalainen.

Varapuheenjohtajaksi valittiin hallituksessa istunut Rhea Lind. Hallituksen muiksi jäseniksi valittiin Marika Visakova, Juha Hovinen, Stella Höynälänmaa, Timo Lahti ja Satu Raudasoja. Hallituksessa jatkavat Jani-Petri Martikainen, Tapio Pesola ja Maria Välilä. 

Syyskokouksessa hyväksyttiin myös Espoon Vihreiden uusi strategia vuosille 2024-2030. Strategiassa on rakennettu tiekartta vaali- ja yhdistystoiminnan kehittämiseksi seuraaville vuosille.

“Tavoitteena on tietysti vaalivoitto kaikissa vaaleissa ja sehän ei onnistu ilman meidän mahtavia aktiiveja ja jäseniä. Yhtenä päätavoitteena onkin seuraavien kahden vuoden aikana lisätä Espoon vihreiden toiminnan kiinnostavuutta ja saavutettavuutta”, Suomalainen linjaa.

Vuonna 2024 Espoon Vihreät osallistuu presidentin- ja eurovaalien kampanjointiin. Vuoden aikana valmistaudutaan vuoden 2025 kunta- ja aluevaaleja varten.

“Kehitetään toimintaa antoisaan ja vaikuttavan suuntaan, ja vapautetaan aktiivien resursseja hallinnollisista tehtävistä. Nyt kaivataan sellaista yhdessä tekemisen meininkiä, joka tavoittaa laajemman joukon vihreästi ajattelevia ihmisiä. Vaaleissa ehdolla ovat yksilöt, mutta ne voitetaan vain yhdessä”, päättää Suomalainen.

Lisätietoja:

Reima Kuukka

Toiminnanjohtaja

reima.kuukka@vihreat.fi

0503631288