Kuntavaaliteemat koulut

1) Laadukas koulutus ja varhaiskasvatus kaikille. Koulujen ja päiväkotien sisäilmaongelmat saatava kuriin – varataan korjauksiin riittävästi rahaa ja puututaan havaittuihin ongelmiin nopeasti. Säilytetään jatkossakin tasa-arvoinen päivähoito-oikeus ja opetuksen ja varhaiskasvatuksen laatu. Tarvitsemme riittävästi koulu- ja päivähoitopaikkoja ja ryhmäkoot on säilytettävä pieninä.

 

Kuntavaaliteemat ympäristö

2) Espoolaiset arvostavat tutkitusti kotikaupunkinsa luonnonläheisyyttä. Olemme pitäneet lähimetsien puolta ja haluamme, että jatkossakin jokaisella espoolaisella on lyhyt matka luontoon. Säilytetään Espoon keskuspuisto. Edellytämme, että Espoo ryhtyy päättäväisiin toimiin ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.

Kuntavaaliteemat joukkoliikenne

3) Edullinen ja toimiva joukkoliikenne on kaikkien espoolaisten etu. Lipunhinnat eivät saa nousta. Metro on saatava liikkeelle ja seuraavaksi tarvitsemme kaupunkiradan Kauklahteen.

Vihreät julkaisi viikonloppuna valtakunnalliset tavoitteet kuntavaaleihin, niihin voit tutustua https://www.vihreat.fi/kuntavaalit-2017

Koko Espoon Vihreiden vaaliohjelma
Olemme sanojemme mittaisia, katso miten olemme ajamiamme asioita edistäneet Espoossa tällä vaalikaudella

Kuvat: Tony Hagerlund, alkuperäiset kuvat julkaistu Tonyn sivuilla