Espoon Vihreiden hallitus on valinnut Pekka Raution Espoon Vihreiden uudeksi työntekijäksi. Hän aloitti tehtävässään syyskuun alussa ja on mukana tekemässä vihreämpää Espoota aina tulevan vuoden toukokuun loppuun saakka.

Rautiolla on vankkaa kokemusta vaalien kanssa työskentelystä, sillä hän on aiemmin toiminut Helsingin Vihreiden vaalityöntekijänä eduskunta- ja eurovaalien aikana ja on siis tuttu kasvo puoluetoimistolla. “Pekan valinnassa painoi erityisesti hänen vahva vaaliosaamisensa, jonka avulla olemme entistä valmiimpia menestyksekkääseen kampanjaa”, kommentoi Espoon Vihreiden puheenjohtaja Antti Brunni valintaa. “Hakijoiden taso oli todella kova ja ilahduttaa, että olemme kiinnostava ja haluttu paikka toimia ja työskennellä. Pekan aiempi kokemus työskentelystä osana Vihreiden Helsingin, Vantaan, Espoon ja muun Uudenmaan vaaliorganisaatiota oli vain sellainen valttikortti, jota emme voineet ohittaa. On ilo saada vaalityön ammattilainen joukkoomme.”

Uuden työntekijän työtehtävien painopiste on toteuttaa Vihreiden vaalikampanjaa Espoossa yhdessä toiminnanjohtajan, vaalityöryhmän sekä ehdokkaidemme kanssa. Toiminnanjohtajan työparina tehtäviin voi kuulua myös viestintää, jäsenjärjestöjen tukemista, kuntapolitiikkaa ja muuta yhdistystoimintaa, mutta tarkempi työnjako muodostuu syksyn mittaa.

“Tulevat kuntavaalit käydään Koronatilanteen takia erittäin poikkeuksellisissa oloissa. Olen kuitenkin erittäin luottavainen, että ehdokkaat, tukiryhmät sekä vihreät aktiivit ottavat haasteen vastaan ja lähtevät yhdessä rakentamaan uusia tapoja tavoittaa äänestäjät”, Rautio kertoo. Työltään hän odottaa erityisesti ennestään tuttua hyvää työyhteisöä, mukavia työpäiviä ja vauhdikkaita tilanteita. “Olen varma, että saamme yhdessä rakennettua vaikuttavan ja upean kuntavaalikampanjan!”


Kiinnostaako sinua olla tekemässä vihreämpää Espoota ehdokkaana tulevissa kuntavaaleissa tai auttamassa jotenkin muuten kampanjassa? Klikkaa itsesi sivulle vihreat.fi/ehdokkaaksi! tai laita viestiä toiminnanjohtajalle (valtteri.tormanen@vihreat.fi)