Helka Otsolampi aloittaa Espoon Vihreiden toiminnanjohtajan sijaisena marraskuun alussa nykyisen toiminnanjohtajan Kimmo Kyrölän jäädessä hoitovapaalle. Sijaisuus kestää yhdeksän kuukautta ja päättyy siis heinäkuun lopussa.

Otsolampi (33) on aikaisemmin työskennellyt Veikkauksella Business Intelligence kehityspäällikkönä. Vapaa-aikanaan hän toimii pääkaupunkiseudun suurimman nuorisojärjestön, Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry:n varapuheenjohtajana

– Espoon Vihreiden toiminnanjohtajana pääsen tämänhetkiseen unelmaduuniini. Vahvuuteni on ajatella isosti ja toisaalta pistää tuulemaan kun päätökset on tehty, Helka kertoo.

– Helkalla on hienot näytöt onnistuneesta järjestötoiminnasta ja olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme hänet joukkoomme, iloitsee Espoon Vihreiden puheenjohtaja Kaarina Saramäki.

– Edessä on siis mielenkiintoiset yhdeksän kuukautta. Espoon budjettineuvotteluista tulee varmasti hankalat, tapahtumia on tulossa paljon ja marraskuussa Espoon Vihreät viettävät 30-vuotisjuhliaan. Tämän lisäksi tiedossa on tietysti valmistautumista kunnallisvaaleihin eli hommaa kyllä riittää, päättävät Otsolampi ja Saramäki.

Lisätietoja:
Kaarina Saramäki, 050 337 8331