Lähde Espoon Vihreiden mukaan Ratikkakarnevaaliin

Milloin

21.10.2023    
08:45 - 12:00

Espoosta vihdoin ja viimein ratikkakaupunki!

Lauantaina 21.10. alkaa kauan odotetun Raide-Jokerin liikennöinti. Pikaraitiotielinja 15 aloittaa liikennöinnin Keilaniemestä Otaniemen ja Leppävaaran kautta Itäkeskukseen, runkolinjan 550 reittiä mukaillen. Linja nopeuttaa ja sujuvoittaa liikennettä niin Espoon sisäisesti kuin Espoon ja Helsingin välillä. 

Vihreät ovat ajaneet vuosikymmeniä ahkerasti raidejokeria Espooseen. Jo vuonna 2006, länsimetrosta päätettäessä, Espoon kaupunginvaltuusto päätti edistää pikaraitiolinjan rakentamista nimenomaan Vihreiden esityksestä. Nyt pitkäjänteisen työn tuloksesta pääsevät nauttimaan kaikki, joten on juhlan aika!

Espoon kaupunki ja Aaltoyliopiston ylioppilaskunta järjestävät ratikan avajaisten kunniaksi Ratikkakarnevaalin Otaniemessä lauantaina 21.10. kello 8.45 alkaen. Tule Espoon Vihreiden kanssa katsomaan uutta ratikkaa ja mahtavaa juhlatunnelmaa! Tarkemmin tapahtumapaikkana on A Bloc -kauppakeskuksen edusta sekä Otaniemen ratikkapysäkin ympäristö.

Ensimmäinen ratikka lähtee kohti itää Otaniemestä kello 9.20. Ratikka kulkee tästä eteenpän 12 minuutin vuorovälillä kello 20 asti illalla.

Lähde Espoon Vihreiden mukaan juhlistamaan tätä historiallista ja kauan odotettua hetkeä, sekä tietenkin koeajamaan uutta upeaa ratikkaa ????????????