Tule mukaan tekemään vaalityötä Espoon Vihreille ja tukitiimeihin!

Yksi vihreän työn kultaisia sääntöjä on, että vaalit ja politiikka on yhdessä tekemistä. Mikään ei ole ihmisiä tärkeämpää niin politiikan arjessa kuin vaaleissa: ei raha, ei asema, ei tittelit, ei aiemmat saavutukset. Hommia tehdään porukalla pääsääntöisesti vapaaehtoisten ihmisten voimalla, antaumuksella ja energialla. Siksi toivotammekin kaikki kiinnostuneet mukaan tekemään Espoon Vihreiden vaalikampanjaa!

Vaaleissa mukana voi olla muutenkin kuin ehdolla:
Voit olla ehdokkaan tukiryhmässä tai kampanjapäällikkönä, yleisenä apuna kampanjassaa, kuvaamassa tapahtumissa, kuskaamassa telttaa ja niin edelleen! Ei ole niin pientä kampanjaa etteikö siinä voisi auttaa, vaan usein pienissä kampanjoissa tarvitaan eniten apua, mutta myös kokeneempien poliitikkojen matkaan voi lähteä. Täytä tukitiimiin lähtemisen lomake täällä, lisäksi löydät lomakkeen alta sivulle upotettuna.

Yksi tapa auttaa konkreettisesti vaalikampanjassa on LAHJOITTAA joko ehdokkaan vaalikassaan tai Espoon Vihreiden yleiskampanjaan, joka hyödyttää kaikkia ehdokkaita. Tämä on kätevä keino tukea vaalityötä, vaikka et asuisi Espoossa, mutta haluat auttaa espoolaisia vaalikampanjassa!
Ehdokkaiden lahjoituslinkit löytyvät ehdokasgalleriasta: www.espoonvihreat.fi/kuntavaalit-2021/ehdokkaat/ ja Espoon Vihreille voit lahjoittaa puolueen lahjoitustyökalulla täällä (linkki).