“Olen kolmen ala-asteikäisen lapsen yh-isä, musiikintekijä ja lasten jalkapallovalmentaja, joka kamppailee toimeentulon, kasvavien harrastuskustannusten ja vähäisen perheen kanssa vietetyn yhteisen vapaa-ajan kanssa. Perus-espoolainen siis. Minua huolestuttaa suuresti yhteiskuntaan ja Espooseenkin pesiytynyt vihapuhe, vastakkainasettelu ja kovenevat arvot. Se ei ole minun Espooni. Minun Espooni on kaupunki, yhteisö ja identiteetti, jossa ihmiset kohdataan ihmisinä”, kertaa Mikki Kauste ehdokkuutensa taustoja.

“Mikki on loistava ehdokas ja kuntavaikuttaja. Hän ymmärtää erilaisten lapsiperheiden arkea ja haluaa taata kaikille tasapuoliset harrastusmahdollisuudet. Hän haluaa keskustella ja ymmärtää eri näkemyksiä, mutta seisoo periaatteidensa takana ja on valmis niitä puolustamaan. Tällaisia ihmisiä politiikkaan tarvitaan”, iloitsee Espoon Vihreiden poliittinen sihteeri Helka Otsolampi.

Vihreiden ehdokaslistalla on 61 naista ja 51 miestä, ehdokkaiden keski-ikä on 42 vuotta. Eripuolilla Espoota asuvista ehdokkaista löytyy esimerkiksi lakimiehiä, lääkäreitä, lähihoitajia, myyjiä, opiskelijoita, kauppatieteilijöitä, muusikoita, historioitsijoita, toimittajia, opettajia, arkkitehtejä, poliiseja ja eläkeläisiä. Kaikkia yhdistää halu tehdä Espoosta vihreämpi, tulevaisuuteen katsova kaupunki, jossa kaikilla on hyvä elää.

“Olen todella iloinen, että näin monipuolinen joukko eri alojen osaajia haluaa olla mukana tekemässä vihreää vaalivoittoa ja edistämässä tavoitteitamme. Vihreät haluavat tehdä kouluistamme maailman parhaita, suojella yhteistä ympäristöämme, torjua köyhyyttä ja eriarvoisuutta sekä huolehtia kaupungin elinvoimaisuudesta”, linjaa Espoon Vihreiden puheenjohtaja Kaarina Saramäki.

Tarkemmin ehdokkaisiin, vaaliteemoihin ja siihen mitä olemme Espoossa saaneet aikaan voit tutustua sivuillamme https://www.espoonvihreat.fi/kuntavaalit-2017/.

Espoon Vihreiden viimeiset nimetyt kuntavaaliehdokkaat. Jätimme täyden 112 ehdokkaan listan
Eeben Aleksi
Hömmö Mikko
Hussein Gamal
Ihamuotila Minna
Kauste Mikki
Kiviranta Marita
Lahtinen Karri
Orasmaa Sanni
Puhakka Tanja
Rajani, Naina
Sammalisto Suvi

Muokattu 3.3. Poistettu listasta yhden ehdokkaan nimi, joka ei ollutkaan vaalikelpoinen. Lopullinen ehdokaslistamme on siis 111 ehdokasta.