Espoon Vihreiden uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu Vantaan Vihreiden toiminnanjohtajan sijaisuutta hoitanut Olivia Koskinen. Hän on alunperin kotoisin Espoon Laaksolahdesta, joten työn aloittamista Espoon Vihreissä hän kutsuu “kotiinpaluuksi”

“Odotan paljon, että pääsen tekemään tapahtumia eri jäsenyhdistysten kanssa. Koronapandemian jälkeen kasvokkain järjestettäville tapaamisille on suuri tarve.” Koskinen sanoo.

Koskinen on kestävyystieteiden maisteri ja työskennellyt aiemmin muun muassa vaalityöntekijänä, Vihreiden opintokeskus ja ajatuspaja Visiolla, projektityöntekijänä Edinburghin yliopistolla sekä seksuaalivähemmistöjen oikeuksia edistävän opiskelijayhdistyksen viestintävastaavana.

“On hienoa saada Olivian kaltainen ihminen Espoon Vihreille töihin. Ensi kevään eduskuntavaalejakin ajatellen hänen aiemmasta kokemuksestaan vastaavissa tehtävissä on paljon etua.” Espoon Vihreiden puheenjohtaja Raimo Inkinen iloitsee. 

Eduskuntavaalien kampanjointia odottaa myös Koskinen. ”Espoolla on perinteisesti ollut tärkeä rooli siinä, miten Vihreät ovat menestyneet Uudellamaalla.” hän muistuttaa. “Kiva päästä tutustumaan kaikkiin espoolaisiin vihreisiin toimijoihin ja tekemään eduskuntavaaleja oikein kunnolla.”

(Kuva: Aron Larsson)