Espoon Vihreiden uutena toiminnanjohtajana on aloittanut Reima Kuukka! Kuukka on 28-vuotias espoolaistunut tamperelainen, jolla on pitkä historia vihreässä liikkeessä. Kuukkaa siirtyy Espoon Vihreiden toiminnanjohtajan pestiin Vihreiden nuorten kampanja-asiantuntijan tehtävistä.

Kaksi vuotta Espoossa asuneena Kuukka kertoo kotiutuneen uuteen asuinalueeseensa Suvelaan hyvin.

“Espoossa on hyvä asua, mutta vielä kivempaa Espoossa on tehdä politiikkaa! Näin suuressa ja moninapaisessa kaupungissa jalkatyön tekeminen on haaste, mutta onneksi meillä on mahtava aktiivien joukko tekemässä töitä.” Kuukka hehkuttaa.

Koulutukseltaan Kuukka on hallintotieteiden maisteri Tampereen yliopistolta. Viime vuodet Kuukka on tehnyt työkseen erityisesti vaaleja. Espoon Vihreiden puheenjohtaja Sofia Suomalaisen mukaan tätä työtä päästään jatkamaan nopealla aikataululla.

“Mahtava saada Reima remmiin! Nyt on erittäin hyvä aika alkaa valmistella Espoon Vihreiden vaalikoneistoa tuleviin koitoksiin. Luotan siihen, että tällä porukalla olemme valmiita voittamaan seuraavat kunta- ja aluevaalit.” Suomalainen iloitsee.

Kuukka on aloittanut tehtävässään 4. syyskuuta. Hänet tavoittaa parhaiten sähköpostitse tai puhelimitse.

reima.kuukka@vihreat.fi
050 363 1288