Meri Löyttyniemi

Kaupunginvaltuutettu ja vihreän valtuustoryhmän vpj, Kestävä Espoo -ohjausryhmän pj, konsernijaoston varajäsen, Uudenmaan liiton maakuntavaltuuston jäsen, Kuntaliiton valtuuskunnan varajäsen

Tehdään yhdessä parempi Espoo 

Olen kokenut yhteiskunnallinen vaikuttaja, pitkäaikainen vihreä toimija ja 50-vuotias perheenäiti. Työssäni Aalto-yliopiston kestävän kehityksen erityisasiantuntijana sekä luottamustoimissani minulla on kertynyt syvällistä asiantuntemusta ja kokemusta miten yhteistyöllä syntyy tulosta. Olen parhaillaan opintovapaalla ja väitöskirjatutkija Jyväskylän Kauppakorkeakoulussa. Toimin erityisesti kestävän kehityksen ja kiertotalouden, luonto- ja ympäristökysymysten, koulutuksen ja liikunnan puolestapuhujana. Pragmaattisena ekonomina haluan turvata elinkeinotoiminnan menestystä Espoossa. Tutkimuksen, koulutuksen ja toiminnan avulla teemme muutosta kohti viihtyisämpää, hiilineutraalimpaa ja vastuullisempaa kaupunkia. Asun Toppelundissa, Haukilahden & Westendin rajalla.

Maailmanparantamisen ohella olen aktiiviurheilija. Pelasin koripalloa pitkään SM-sarjassa, tänä päivänä olen Koripalloliiton hallituksen jäsen ja johdan Hiilineutraali Tapiolan Honka -hanketta. Tennistä harrastan aktiivisesti TaTessa monipuolisen liikunnan, lasten harrastusten, kirjakerhon & kulttuurin ohella joten espoolainen arki on tuttua. Osaan katsoa asioita kokonaisvaltaisesti sekä tunnistan myös pienien tekojen ja konkretian merkityksen.

Lue lisää Merin kotisivulta tai Instagramista.

meri.loyttyniemi@gmail.com
050 313 7549
Meri Löyttyniemi
@MeriLoyttyniemi