Peppi Seppälä

Kaupunginhallituksen varajäsen, kaupunginvaltuutettu, konsernijaoston vpj, Uudenmaan liiton maakuntavaltuutettu, Länsi-Uudenmaan aluevaltuutettu, Vihreän aluevaltuustoryhmän 1. vpj.

Olen ollut aina huolissani ilmastosta ja haluni torjua ilmastonmuutosta on määrittänyt niin opintovalintojani, työpaikkojani ja puoluevalintaani. Ympäristö on aina ollut minulle tärkeää, olen kasvanut maalla ja partio on ollut iso osa elämääni. Pyrin arjessani elämään mahdollisimman ekologisesti ja tämä heijastuu ajamaani politiikkaan.

Olen kasvanut maatilalla Korpilahdella, käynyt kouluni pienessä kyläkoulussa ja muutin lukion perässä Jyväskylään. Opiskelen Aalto-yliopistossa Advanced Energy Solutions maisteriohjelmassa ja työskentelen energia-asiantuntijana konsulttiyrityksessä. Hiilettömän energian tuottaminen on yksi tulevaisuutemme suurimmista haasteista mutta samalla meillä on mahdollisuus tehdä aidosti merkittäviä ja kestäviä muutoksia kohti hiiletöntä maailmaa.

Otaniemi teki minusta feministin ja ylioppilaskunnan edustajistossa sain ensimmäiset kokemukseni poliittisesta vaikuttamisesta. Olin ensimmäisen kerran ehdolla kunnallisvaaleissa 2017 ja siitä innostuin politiikasta. Olenkin toiminut monissa luottamustehtävissä niin Vihreissä nuorissa kuin Espoon vihreissä.

Olen politiikassa muuttaakseni maailmaa kestävämmäksi ja puolustaakseni tasa-arvoa.

Lue lisää Pepin kotisivuilta tai Instagramista.

Peppi Seppälä
@seppala_peppi