Espoon kaupunki julkaisi torstaina 11.1.2018 Suomenkielisen opetuksen tilankäyttösuunnitelman vuosille 2018-2027. 

Tutustu kartan avulla

Espoonlahden vihreiden puheenjohtaja ja Espoon Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan varhaiskasvatusjaoston jäsen Allan Halme on laatinut havainnollistavan avoimen kartan, jonka avulla esityksen vaikutuksista pääsee helposti selville. Kartassa on mukana jokainen Espoon koulu ja suuralue.

”Mielestäni tällaisten karttahavainnollistusten pitäisi tulla ilman muuta automaattisesti osana tällaisten esitysten virkamiesvalmistelua. Lisäksi tällaisen esityksen aineiston pitäisi olla myös järjestelmällisemmässä muodossa kuin vain PDF- tai PowerPoint-tiedostona.”, Halme toteaa.

Linkki karttaan (Google Maps)
Lisätietoa kartasta (allanhalme.net)

Vaikuta ja anna palautetta suunnitelmasta

Suunnitelmasta on järjestetty kaksi asiakastilaisuutta, joissa myös on ollut vihreitä luottamushenkilöitä kuulemassa asukkaiden kantoja. Tilankäyttösuunnitelmaan sisältyviä yksittäisiä koulujen siirtymisiä, lakkauttamisia tai yhdistämisiä ei päätetä tämän suunnitelman hyväksymisellä, vaan niistä jokaisesta päätetään erikseen.

Kuntalaiset voivat antaa palautetta suunnitelmasta to 11.1. klo 13 – ti 23.1. klo 8 välisenä aikana verkossa, osoitteessa https://my.surveypal.com/Tilankayttosuunnitelma2018-2027-palaut

Lue lisää: Espoon kaupungin tiedote suunnitelmaa koskien (espoo.fi)