(Espoon Vihreät tiedote 23.3.2011)Perinteiset vihreät kiitokset myönnettiin tänä vuonna Kino Tapiolan pelastamisesta. Arvokkaan ja perinteikkään elokuvateatterin pelastamisessa on vuosien varrella ollut mukana joukko kansalaisia, virkamiehiä ja päättäjiä. Yhteisen ponnistelun tuloksena Kino Tapiolan tulevaisuus on nyt turvattu. Vihreät kiitokset -kunniakirja luovutettiin 23.3 2011 Espoon kulttuurijohtaja Georg Dolivolle.

– Espoon Vihreät haluaa kiittää lämpimästi kaikkia Kino Tapiolan pelastamisessa vuosien varrella mukana olleita. Lämmin kiitos kuuluu myös kulttuurijohtaja Georg Dolivolle, joka otti asian omakseen. Tämä on hieno esimerkki kansalaisyhteiskunnan ja kaupungin kumppanuudesta, sanoo kulttuurilautakunnan jäsen Said Yusuf.

Kaupunkikulttuuriyksikön virkamiesten kädenojennus Espoo Cinelle oli ratkaiseva teko, jonka ansiosta Kino Tapiola säästyi. Espoo Cinen ympärivuotinen toiminta Kino Tapiolassa varmisti elokuvateatterin toiminnan jatkuvuuden.

– Paikallinen kulttuuritarjonta on tärkeä osa elävää kaupunkia. Lyhyet matkat vähentävät myös liikkumistarvetta, korostaa kulttuurilautakunnan jäsen Teresia Volotinen.

Espoon Vihreät myöntää vihreät kiitokset kestävän kehityksen edistämisestä. Edellisen kerran vihreät kiitokset sai Espoo Catering perusteellisesta ympäristöohjelmasta ja luomun lisäämisestä.

Lisätiedot:

Espoon Vihreät ry, varapuheenjohtaja Timo Lahti, puh. 050-3278196

Kulttuurilautakunnan jäsen Said Yusuf, puh. 040 7660320

Kulttuurilautakunnan jäsen, Espoon Vihreiden hallituksen jäsen Teresia Volotinen, puh. 050-34 13 784